Vill du boka via telefon eller har frågor? Kontakta oss: 08-66 99 299

Vi är Systrarna P


-


 

Välkomna till tandvårdsklinik Systrarna P Dental. Belägna i hjärtat av Stockholm, har vi valt att följa vår dröm om en klinik där vi som systrar kan kombinera våra kunskaper och erfarenheter för att skapa en trygg och familjär miljö för våra patienter.

Vi ser mycket stolt på hur vi jobbar här på Systrarna P Dental för att ge våra patienter en så behaglig och trygg upplevelse, i en resa som många gånger annars kan uppfattas både jobbig och obekväm. Med en passion för bra vård och fokus på patientens välmående, är vår vision att alltid leverera tandvård av högsta kvalité, i en trygg och harmonisk miljö. Vår styrka ligger i den kontakt och den relation vi bygger med våra patienter. Vårt motto är att man alltid skall gå ur stolen med ett leende på läpparna.

 

Goli Pourjanaki

Legitimerad tandläkare

Jag påbörjade mina tandläkarstudier 2004 på Odontogiska Institutet Karolinska, där jag tog min examen år 2009. Under min tid som tandläkare har jag främst jobbat i den privata sektorn. Som privat tandläkare har jag haft möjlighet att erbjuda mina patienter en vård som jag kan stå för och ge den uppmärksamhet och tid som jag anser är nödvändig som en god vårdgivare.

Under mina år som privattandläkare har jag samlat på mig mycket erfarenheter inom tandvård. De områden jag mest har riktat in mig på inom tandvård är behandling av tandvårdsrädda patienter, behandling av tandlossningsjukdom samt protetik inom både konventionell- och implantatprotetik. I min mening är förståelse för patientens behov tillsammans med kooperation och motivation av båda parter en mycket viktig del av en lyckad behandlingsresultatet. Jag hoppas och tror att vi kommer att trivas med varandra.


Afagh Pourjanaki

Legitimerad tandläkare

2007 tog jag tandläkarexamen på institutionen för odontologi, Karolinska Institutet och samma år påbörjade jag mitt yrkesliv inom den offentliga sektorn. Sedan 2010 har jag arbetat på privatklinik vilket passar mig bäst.

Som tandläkare brinner jag lite extra för den estetiska tandvården, en utmanande del av yrket som kräver erfarenhet och lyhördhet. Varje leende är unikt, precis som varje patient.

Ett annat område där jag har lagt speciell fokus på är kirurgi av mer komplicerade tänder och visdomständer. Operationerna görs under bedövning, en lugn och smärtfri behandling gör att patienten upplever mindre obehag. Ser fram emot att träffa dig hos oss på Systrarna P!

Ella Pourjanaki

Legitimerad sjuksköterska

Jag är en legitimerad sjuksköterska sedan många år tillbaka och tog min sjuksköterske-legitimation på Jönköpings Hälsohögskolan år 2002. Jag jobbar här på Systrarna P Dental som tandsköterska och är jag inte här på kliniken så befinner jag mig på Danderyds sjukhus.

Jag är tandläkarnas högra hand i både praktiken och det administrativa jobbet. Den bästa delen med att jobba som tandsköterska är främst patientkontakten. Enligt mig är den viktigaste egenskapen som sköterska att kunna känna empati och kunna lugna ner patienter som många gånger kan befinna sig i en ganska utelämnande situation. Extra kul är det att få jobba med sina systrar och det bidrar självklart också till en härlig atmosfär.